CHOIC

PERSONDATAPOLITIK

GENERELT

Hos CHOIC (’CHOIC’ eller ’os’ eller ’vi’ eller ’vores’) står vi for værdierne kvalitet, mangfoldighed og gennemsigtighed. Med udgangspunkt i disse værdier respekterer vi og værdsætter vi dit privatliv.

Derfor ønsker vi at du skal forstå, hvem vi er, hvilke oplysninger vi indsamler fra dig, og hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Denne persondatapolitik giver dig større indsigt i vores persondatapraksis og principper samt informerer dig om dine individuelle rettigheder. Vi tilstræber at du føler dig tryg ved CHOIC’s behandling af dine personoplysninger.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette er relevant, for din aktivitet hos CHOIC. Vi behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger til os deles med LearnDash, Stripe og PayPal, der er databehandler.

DATA-ANSVARLIG

CHOIC er i samarbejde med IChange den dataansvarlige organisation for behandling af dine persondata:

IChange
Havneparken 2
7100 Vejle

Tlf.: 50 77 77 27
Mail: info@ichange.dk

CVR-nr.: 35 91 05 49

IChanges direktion er ansvarlig for at føre tilsyn med, at IChange og CHOIC overholder persondataforordningen, databeskyttelsesloven samt denne persondatapolitik. Ved spørgsmål vedrørende politikken, behandling af dine persondata samt mistanke om manglende overholdelse, bedes du rette henvendelse til: info@ichange.dk eller på telefon 50 77 77 27.

OPLYSNINGER VI INDSAMLER

I dette afsnit kan du se hvilke personoplysninger vi behandler om dig ifm. din aktivitet på www.choic.dk.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved at oprette en brugerkonto eller køber adgang til et kursus.

CHOIC har en række ydelser til dig som bruger på vores webside www.choic.dk, herunder tilmelding eller købe adgang til kurser og besvarelsen af dine henvendelser når du bruger vores kontaktformular.

LearnDash (Learning Management System)
Når du har adgang til et kursus, beder vi dig oplyse en e-mailadresse og en adgangskode. Dette giver dig adgang til kursets indhold, din fremgang (herunder quiz point, fuldførelse samt afleveringer) og deltage i afleveringer samt give os feedback via de forskellige kommentarfelter.

Behandlingen af dine personlige oplysninger og kommentarer er nødvendig for, at vi kan oprette en konto i LMS-systemet, sende dig løbende informationer om fremgang herom samt besvare dine henvendelser.

Det er udelukkende CHOIC’s systemadministratorer der har adgang til dine oplysninger.

WooCommerce
Vi modtager din betaling gennem WooCommerce, hvoraf nogle af dine oplysninger sendes videre til Stripe eller PayPal afhængig af hvilken betalingsform du vælger.

Derudover kan du valgfrit vælge at angive kontoinformationer så dine oplysninger bliver gemt til fremtidige ordrer.

Behandlingen af dine oplysninger er nødvendig så vi kan sende dig informationer om din ordre og evt. konto, besvare dine henvendelser, behandle betalinger mm.

Det er udelukkende CHOIC’s Webshopledere og systemadministratorer som har adgang til dine oplysninger.

PERIODE FOR OPBEVARING

Dine oplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

CHOIC har i samarbejde med IChange sat tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vores sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og vi kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå vores sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

DINE RETTIGHEDER

Indsigt
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, samt få at vide, med hvilket formål de er indsamlet.

Berigtigelse, sletning og begrænsning af behandling
Du har ret til at anmode om korrektion, supplerende behandling, sletning eller blokering af de persondata, vi behandler om dig.

Indsigelsesret og tilbagekaldelse af samtykke
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også trække dit samtykke tilbage i forhold til de oplysninger, som samtykket omfatter. Det, at du trækker dit samtykke tilbage, påvirker ikke lovligheden af den behandling, der blev gennemført, før du trak dit samtykke tilbage.

Kontakt IChange, hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke.

Henvendelse herom kan ske til: info@ichange.dk.

Klage til tilsynsmyndighed
Hvis du vil klage over vores behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Du kan læse mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk .