CHOIC

Velkommen til

CHOIC

CHOIC er en undervisningsplatform, der udspringer af organisationen IChange grundet stor efterspørgsel og en årrække med succesfulde kurser.

CHOIC er i konstant udvikling og tilføjer løbende nye kurser samt inspirationsoplæg, med det formål at højne kursisternes kompetencer, viden og ikke mindst personlige udvikling. 

CHOIC arbejder med afsæt i en af IChanges vigtigste værdier nemlig kvalitet, hvorved kurserne og deres tilhørende materiale udarbejdes professionelt i et højt fagligt niveau.

CHOIC arbejder også med udvikling af undervisningsmateriale til modersmålsundervisning for børn og unge. Derudover arbejder vi med udvikling af et koncept og en metode til børnefællesskaber, hvor fokus på identitet og dannelse er i højsædet.

KURSER

INSPIRATIONSOPLÆG

BØRNEFÆLLESSKABER

MODERSMÅL

KURSER

INSPIRATIONSOPLÆG

BØRNEFÆLLESSKABER

MODERSMÅL

FAQ

Der er en aldersgrænse på 18 år for juridisk at tilmelde sig kurserne. Dog er både børnefællesskaberne og modersmålsundervisningen forbeholdt børn. Den anbefalede aldersgruppe for de to sidstnævnte aktiviteter vil fremgå under beskrivelsen.

Nogle kurser er gratis, hvorimod andre er mod betaling. Derimod er samtlige inspirationsoplæg gratis. Adgang til kurser kræver at du opretter en bruger.

Nej, det er ikke et krav, at du er medlem af IChange. 

Som medlem PLUS i IChange har du fri adgang til IChanges konceptkurser (organisation, ledelse og spejlet), derudover vil der løbende være kurser, som enten er gratis for dig eller hvor du modtager en rabatkode. Ønsker du at tilmelde dig et konceptkursus, skal du blot sørge for at have oprettet en bruger og derefter skrive til os på info@choic.dk, eller via knappen “Skriv til os” nederst på siden. Husk at oplyse dit fulde navn.

Ændrer du dit medlemskab PLUS til et standard medlemskab i IChange, mister du adgang til de kurser, du ikke har gennemført. Dog beholder du din bruger på CHOIC.

IChange tilbyder to forskellige medlemstyper:  medlemskab og medlemskab PLUS. Medlemskab PLUS er det, der giver dig adgang (og rabatter) til kurserne. Du bliver medlem i IChange lige her.

Vi er altid åbne for input til platformen. Kontakt os endelig for en yderligere snak, hvis du ønsker at bidrage med eller har et forslag til et kursus/oplæg.